Üzlet

Jelentős megállapodást kötött a T-Systems a Coca-Cola HBC-vel

Portfolio
A T-Systems Magyarország az OTE Greece görög telekommunikációs vállalattal együttműködve adatközpont outsourcing szolgáltatásokat nyújt a Coca-Cola HBC vállalatnak - olvasható a T-Systems Magyarország közleményében.
A Deutsche Telekom Csoporthoz tartozó görög telekommunikációs vállalat, az OTE (Hellenic Telecommunications Organization) és a T-Systems Magyarország ötéves, adatközponti szolgáltatások nyújtására szóló szerződést kötött a Coca-Cola Hellenic Bottling Comapany-val, a Coca-Cola termékek egyik legnagyobb palackozójával. A 43 millió euró értékű szerződés a Deutsche Telekom Csoport egyik legjelentősebb infokommunikációs üzlete Európában.

A megállapodás értelmében Athénban az OTE az elsődleges adatközponti, míg Budapesten a T-Systems Magyarország a vészhelyzet esetén történő adat-helyreállítási funkciókat biztosítja. A budapesti T-Systems Cloud & Data Center szerepe különösen akkor értékelődik fel, ha olyan nem várt esemény történik az elsődleges központban, amelynek felmerülése esetén Magyarországról kell biztosítani a szolgáltatások folyamatosságát.

A T-Systems Magyarország a jelenlegi adatközpontokból, az Athénba és Budapestre történő adatmigráció során is segítséget nyújt az OTE Greece-nek. A világ egyik legnagyobb integrált SAP infrastruktúrájának áthelyezése céljából a T-Systems Magyarország tapasztalt tanácsadókból álló csapatot állított fel. Kiemelten fontos elvárás, hogy a mindennapi üzletmenet során az átállás a Coca-Cola HBC több mint 36 ezer, Európa 28 országában dolgozó munkatársa számára észrevehetetlenül valósuljon meg.
nyse trading floor
Pörög az építőipar, pörög a gazdaság - De a növekedésnek ára van!
Háromszoros a túljelentkezés az építőipari ingyenmilliókért
Frankfurti tőzsde
cimlap_naperomu1210
Népszerű
Belgrád panoráma
Belgrádban nyitott irodát a HEPA

A nyugat-balkáni regionális iroda közös vállalatok létrejöttét is segítené.

Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Esti szeminárium
A legegyszerűbb módszer, hogy a valószínűségeket saját oldaladra állítsd.
A legjobb karácsonyi ajándék
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Eladó új építésű lakások

Válogass több ezer új lakóparki lakás közül Budán, Pesten, az agglomerációban, vagy vidéken.

Infostart.hu

Értékpapír üzletkötő

Értékpapír üzletkötő
2020. február 27.
Építőipar 2020
2020. április 7.
Portfolio-MAGE Járműipar 2020
Frankfurti tőzsde