Előfizetői tartalom

Megint a rubel zavart be a Richternél

Portfolio
Holnap hajnalban teszi közzé az idei harmadik negyedévre vonatkozó eredményeit a Richter, melyek összességében vegyes képet festhetnek: az egyszeri tételektől tisztított üzemi eredmény jelentős növekedést, a nettó eredmény viszont masszív visszaesést mutathatott. Ahogy az elmúlt negyedévekben sokszor, úgy most is a rubel zavart be, mely mind negyedéves átlagárat, mind a negyedév végi záróárat tekintve jelentősen leértékelődött a forinthoz képest.

Az alábbi táblázatban a Richter idei harmadik negyedéves eredményeire vonatkozó elemzői várakozások szerepelnek, melyek nem tartalmazzák az amerikai partnercégtől a Cariprazine kapcsán várható mérföldkő bevételt, valamint a Palatin Technologies-zal korábban kötött licensz megállapodás felbontásához kapcsolódó leírásokat, mint egyszeri tételeket.Az elemzők a Cariprazine-hoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés