Előfizetői tartalom

Mintha zsinóron húznák a BMW-t

Portfolio
Közzétette harmadik negyedéves számait a BMW: a 2-es, 4-es széria, valamint az "X-esek" népszerűségének köszönhetően nőttek az eladások és a cég árbevétele. És a profitsorokon is pozitív meglepetés született, amiben a növekvő eladások mellett a kedvező devizahatás játszott szerepet. Az erős számokat látva a menedzsment megerősítette 2015-re vonatkozó optimista várakozásait.

Pörögtek az eladásokA BMW jól teljesített a harmadik negyedévben, több mint 545 ezer gépjárművet értékesített a nemzetközi piacokon, ami 6,9 százalékos növekedést jelentett. Ebben az európai régió játszotta a kulcsszerepet, továbbá segítette az eladásokat az amerikai és az ázsiai piac jó teljesítménye is. Cégcsoporton belül a BMW 7,1%-os, míg a MINI 6,4%-os növekedést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés