Előfizetői tartalom

Ami ma jó, az már holnap nem elég

Portfolio
Elvárás, hogy kevesebb erőforrásból és sokkal többet dolgozzunk, és tegyük mindezt egyre gyorsuló ütemben. Olyan globális trendről van szó, ami ellen nehéz küzdeni - mondja Szabó Zsófia változásmenedzsment konzulens. Arra is rámutat a Personal Hungary szakértője, hogy ennek egyik következménye a munkavállalók kiégése, hosszú távon ezért ezt nehéz csinálni.

Portfolio: Miben látja a jelentőségét a változásmenedzsmentnek? Szabó Zsófia: Bármilyen szakmai fejlesztést viszünk a cégbe - legyen az új szakmai tréning, vagy új módszerű tréning, akár csoportos, szervezetet átfogó szervezetfejlesztés, új vállalati fókusz - mind változást fog generálni. Változás lesz a szűken érintett körben, de változást indukálhat egy szélesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés