Előfizetői tartalom

Erre csak a Tesla képes - Itt az újabb bűvésztrükk

Elon Musk még mindig tudja, hogy hogyan kell a befektetők kedvében járni, az általuk kiemelten fontosnak tartott területeken csupa jó hírrel szolgált. Hálából elnézték a Tesla vezérének, hogy a cége ismét veszteséges negyedévet zárt és alulmúlta az elemzői várakozásokat. Több mint 7 százalékot ugrott az árfolyam az amerikai zárást követően.

Sok jó hírt kaptak a befektetőkA Tesla Motors rekord számú járművet, 11 603 darabot értékesített. A cég ugyanakkor nemrég bevezette, hogy negyedévenként közli az értékesítési statisztikáját, így ez a darabszám már nagyjából (a korábbi híradások 11 580 autóról szóltak) ismert volt.A harmadik negyedévben 50 százalékkal nőtt a Model S rendelésállománya az előző...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés