Előfizetői tartalom

Mindent kockára tesznek, ha nem lépnek időben a gazdagok bankárai

Portfolio
A befektetési szolgáltatók és privátbankok világában is egyértelmű trend a digitalizáció, igaz, még az általánosságban véve konzervatív bankoknál is valamivel lassabban éri el ezt a szektort a modernizáció szele. Az új ügyféligények, a babérjaikra törő startupok és a digitalizációban rejlő lehetőségek azonban egyre inkább megmozgatják őket is.

A digitalizáció főbb driverei: az ügyfelek egyre jobban bevonódnak a digitális világba, változnak a szokásaik, változnak az igényeik, ezt ki is kell tudni szolgálni, az elavult core rendszerek cseréje vagy konszolidációja egyre sürgetőbb probléma; egy rugalmas, új vagy felújított rendszer új termékek bevezetésével, egyszerűbb és olcsóbb működéssel kecsegtet, a mobilappok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés