Előfizetői tartalom

Nézegess képeket a világ 10 legdrágább autójáról!

Portfolio
A világ legdrágább autói már nem csak arra valók, hogy egyik helyről a másikba eljuttassák az embert, sokkal inkább trófeaként szolgálnak és egy életstílust közvetítenek. A Digitaltrends most összegyűjtötte a világ 10 legdrágább autóját az utóbbi évek gyártmányai közül (vagyis az aukciókon eladott veterán autókat nem számítva). Sokszor mondják, hogy boldogságot nem lehet pénzért venni, de a listát elnézve azért egy kicsit közelebb lehet hozzá kerülni. A listán egyébként szerepel egy olyan Ferrari is, amilyet a napokban összetörtek Budapesten a Váci úton.

10.-6.. 10.) Zenvo ST1Egy valódi autószörny a Zenvo Dániában összeszerelt autója, ami egy 6,8 literes V8-as motorral és 1104 lóerővel büszkélkedhet. 1,2 millió dollárba kerül egy ilyen jármű.Europress / Getty9.) Ferrari LaFerrari1,4 millió dollárt kell fizetni az olasz autógyártó 950 lóerős sportautójáért. Az autógyártó első hibridje, amit a V12-es motor mellett egy eletromotor...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái