Előfizetői tartalom

Itt a világ 10 legtöbbet kereső énekesnője

Portfolio
Ki ne gondolt volna rá gyerekként, hogy énekes lesz? Sokan bizonyára még felnőttként is irigykedve nézik, hogy egy-egy nagy sztár mekkora összegeket tesz zsebre egy koncert alkalmával, vagy ha nem is tudják, a horribilis belépőárakból legalábbis sejthetik. Most a Forbes az idén legtöbbet kereső énekesnőket gyűjtötte össze. Az első helyezett több mint 135 millió dollárt tehet zsebre, ami közel 40 milliárd forintnak felel meg.

Ennyit keres Britney Spears és J-Lo. 10. RihannaMeglehetősen termékeny évei voltak az énekesnőnek a múltban, 2012-vel bezárólag 8 év leforgása alatt 7 albumot adott ki. Azóta kissé elcsendesedett, mindössze 9 alkalommal lépett fel idén, így került a 10-es lista végére. De még így is 26 millió dollárral zárhatja 2015-öt.Forrás: Europress / Getty9. Mariah Carey27 millió dollárt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés