Előfizetői tartalom

Nagy dobásra készül a Continental Magyarországon

Hámor Iván
November első felében jelentette be a Continental, hogy jelentős bővítést és fejlesztést hajt végre a nyíregyházi gyárában, ahol a Nyíregyházán még új termék család, az autóipari hűtő-fűtő tömlők gyártását kezdik el, és bővítik a kaucsuk keverék gyártó, valamint egyes légrugó rendszerek gyártási kapacitását. A beruházásról szóló döntés hátteréről a Portfolio kérdéseire Jókay László, a ContiTech Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója válaszolt.

A Magyarországon hosszú ideje jelen levő autóipari beszállító Continental több telephelyen többfajta tevékenységet is végez. Ezek között is sajátos helyet foglal el a nyíregyházi gyár, mely közel 700 fő új munkavállalót fog foglalkoztatni a következő 2-3 évben. Egy ilyen beruházásról szóló döntés meghozatala azonban hosszas előkészítést igényel. Mikor kezdődtek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés