Előfizetői tartalom

Stabilan termeli a készpénzt a Nyomda

Portfolio
Az ANY Biztonsági Nyomda közzétette a harmadik negyedéves számait, amiből kiderült, hogy nőtt a cég árbevétele és nettó eredménye. Ez különösen annak fényében pozitív, hogy a vállalatot idén nem segítette a választások hátszele. A költségcsökkentéseknek köszönhetően pedig még a tavalyinál is magasabb üzemi eredményt ért el a társaság és az egy részvényre jutó nyereség is nőtt. Ráadásul az export tovább erősödött, így az osztalékon kívül van még egy sztori (nemzetközi növekedés), ami vonzóvá teheti a vállalat papírjait.

Választás nélkül is jól megy a cégnek: árbevétel soron a bázishoz viszonyítva közel 2 százalékkal magasabb számot tett közzé a Nyomda, annak ellenére, hogy a biztonsági elemekkel ellátott választási nyomtatványok árbevétele csökkent. Stabilan termeli a készpénzt a Nyomda: a készpénztermelési hatékonyságot mutató EBITDA közel 4,5 százalékkal 616 millió forint fölé...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái