Előfizetői tartalom

3 részvény, amit mindenki imád

Portfolio
Az elmúlt években nagyot emelkedtek a részvénypiacok, köztük az amerikai is. Ennek ellenére az elemzők továbbra is optimisták, az S&P500 cégei közül 247 esetében többségében vételi vagy semleges ajánlást fogalmaznak meg, van azonban 3 olyan papír, amit minden elemző vételre ajánl. Ezek az Affiliated Managers Group, az Allergan, valamint a Delta Air Lines.

Affiliated Managers Group Az Affiliated Managers Group egy globális vagyonkezelő társaság, amely számos hedge fund és magántőke társaság részvényeit birtokolja. A portfóliójába tartozó cégek számára a működés során döntési szabadságot biztosít, azonban támogatja azokat stratégiai, marketing, termékfejlesztési valamint működésben felmerülő kérdések megoldásában....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés