Előfizetői tartalom

Újabb cég távozhat a pesti tőzsdéről

Portfolio
Rendkívüli közgyűlést hívott össze a Synergon, aminek most már komoly tétje van a vállalatnál, ez ugyanis a cég végelszámolását is eredményezheti. A problémát az okozza, hogy a Synergon konszolidált saját tőkéje olyan mértékben lecsökkent, hogy a vonatkozó jogszabályi előírások alapján a cégnek sürgősen cselekednie kell.

Jelentősen lecsökkent a Synergon konszolidált saját tőkéje, mely az idei első féléves beszámoló alapján a jegyzett tőke 70 százalékát éri csak el. A helyzet pedig a harmadik negyedévben tovább romolhatott, hiszen szeptemberben rendelték el az egyik leányvállalat, a Synergon Integrátor Kft. csődeljárását. A cég november 6-ára hívott össze egyezségi tárgyalást a hitelezőkkel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés