Előfizetői tartalom

Ez már flotta, nem is akármilyen! (x)

Hámor Iván
Magyarországon már egy kétautós flotta is nagynak számít, ha abban két különleges autó, és mint jelen esetben, két különleges felhasználó az érintett. Nagyon kedvelt és különösen sikeres sportolók mostantól a mindennapokban is versenytempóra képes autókkal közlekedhetnek. Gyurta Dániel úszó olimpiai- és világbajnok, illetve Michelisz Norbert túraautó privát világbajnok ugyanis átvehette új, 310 lóerős Honda Civic Type R-jét.

A Honda régóta elkötelezett híve a versenyzésnek, a megmérettetésnek, és ennek szellemisége nem csak a termékeiben köszön vissza, hanem a márka által támogatott sportolók személyiségében is. Mind Gyurta Dániel, mind Michelisz Norbert olyan sportember, akik nem csak a medencében és a versenypályán nyújtanak kiemelkedő teljesítményt, hanem az élet útjain is. Eredményeik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés