Előfizetői tartalom

Nagy ugrás készül a gázhajtás terén

Portfolio
Manapság az elektromos hajtás kerül a legtöbbször reflektorfénybe, mint a benzinnel és főleg a dízelmotorral hajtott járműveket felváltó technológia, holott létezik egy sokkal kisebb - de így sem alacsony - beruházás mellett, a jelenlegi gyártási technológiákat továbbra is alkalmazó, mégis nagyságrenddel környezetkímélőbb alternatíva is, ez pedig a gázhajtás.

Ennek adhat nagy lendületet az a 17 millió eurós gázközlekedés fejlesztési projekt, mely most veszi kezdetét Magyarországon és aminek köszönhetően az ország becsatlakozhat az európai LNG-töltőhálózatba. A Magyar Gázüzemű Közlekedés Klaszter Egyesület (MGKKE) az LNG hazai töltőinfrastruktúrájának fejlesztésére dolgozta ki az PAN-LNG Projektet, melyet idén az Európai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés