Előfizetői tartalom

A Vignale nem csak egy autó

Hámor Iván
A Ford - mivel nem rendelkezik az európai piacon is értékesíthető nagyobb modellel - a Mondeo felfelé pozícionálásával kíván egy szeletet kihasítani a prémium szegmensből. A stratégia könnyen beválhat, ugyanis a kívülről Mondeónak tűnő autó és a mögötte levő szolgáltatások sokkal többet nyújtanak, mint amit egy szigorú járműpolitikával rendelkező cég parkolója alapján a külső szemlélő gondolna. ehhez azonban kell az a háttér is, amit a FordStore-ok nyújtani tudnak.

A FordStore kereskedések új, közvetlenebb módon ismertetik meg a Ford számára új, prémium szolgáltatást és terméket kereső ügyfeleit a vállalat termékeinek és szolgáltatásainak teljes kínálatával - többek közt a vadonatúj Ford Mustanggal, vagy a márka olyan nagy teljesítményű modelljeivel, mint a Focus ST és hamarosan érkező 350 lóerős Ford Focus RS, valamint a Ford...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés