Előfizetői tartalom

Ezzel a 10 eszközzel nyírnák ki a fejlett világ első számú közellenségét

Portfolio
Annak ellenére, hogy a készpénz ma már az egyik első számú közellenség a világ fejlett gazdaságaiban, még mindig a legtöbbet használt fizetési eszköz. Ez azonban a jelek szerint nem marad így sokáig, ugyanis egy komplett iparág dolgozik már azon, hogy a készpénzt kiirtsa az emberek tudatából, és helyette egy még kényelmesebb, még biztonságosabb fizetőeszközt adjon a kezükbe. 10 olyan alternatívát szedtünk csokorba, amelyek idővel letaszíthatják trónjáról a készpénzt.

NFC, QR-kód, E-pénz. Érintéses mobilfizetésAz NFC (Near Field Communication) technológián alapuló mobilfizetés lényege, hogy az érintéses kártyákhoz hasonlóan az arra alkalmas NFC-s POS-terminálhoz érintve a mobilokat fizethetünk a boltokban. Ilyen szolgáltatással rendelkezik már külföldön az Apple, a Samsung, és a Google Android Pay megoldása is hamarosan indul, de az LG...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés