Előfizetői tartalom

Felrobbant a Richter árfolyama - Drága már a részvény?

Portfolio
Naponta új történelmi csúcsokat dönt a Richter árfolyama, a papírok szeptember közepe óta már több mint 20 százalékot emelkedtek. Az árfolyam emelkedésével párhuzamosan a részvények értékeltségi szorzói is megugrottak, a profitnövekedési kilátások alapján azonban a részvények jelenleg sem tűnnek drágának, a fontosabb árazási mutatók alapján az értékeltség fairnek tekinthető. A Richtert hosszú távon továbbra is vonzó fundamentális sztorinak látjuk, az árfolyam további emelkedést számos tényező segítheti.

Mennybe ment a Richter...Az utóbbi hónapok sztárpapírja a budapesti tőzsdén a Richter, melynek árfolyama szeptember közepe óta már 24 százalékot emelkedett. A látványos rali egy kedvező fundamentális hírt követően indult meg: az Amerikai Gyógyszerfelügyelet (FDA) engedélyezte a vállalat saját fejlesztésű készítményének, a Cariprazine-nak a piaci bevezetését. Ennek köszönhetően...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái