Előfizetői tartalom

Már napon belül teljesülnek a bankfióki átutalások az OTP-nél

Portfolio
Az OTP változatlan díjak mellett, november végétől bevezette a bankfiókjaiban megadott, bankközi forint átutalási megbízások aznapi teljesítését. Így az átutalások az eddigi egy napos átfutási idő helyett - hasonlóan az elektronikusan benyújtott átutalásokhoz - már az utalás napján teljesülhetnek - olvasható az OTP közleményében.

Jelenleg éves átlagban mintegy 3,5-4 millió darab, naponta megközelítőleg 3 milliárd forint összegű, bankfiókban, nem elektronikus úton kezdeményezett bankközi forint átutalás történik az OTP Bankban. A november 30-tól életbe lépett változás a lakossági és nem lakossági ügyfelek számára egyaránt gyorsabb teljesítést biztosít. A lakossági ügyfelek esetében hétköznapokon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés