Előfizetői tartalom

Mégsem adják el a Drehert

Portfolio
A világ első számú sörgyártója felvásárolja a második legnagyobb sörgyártót, a SABMillert. A gigantikus, 105 milliárd dolláros tranzakció több ország sörpiacát is érinti, így egyelőre a hatóságok vizsgálják azt, hol lesz szükség arra, hogy a létrejövő hatalmas sörgyártó érdekeltségeket adjon el. Arról már korábban is szó volt, hogy a SABMillernek európai érdekeltségektől kell megválnia, legfrissebb hírek szerint azonban elsősorban nyugat-európai, prémium sörgyártókról van szó, úgy tűnik a Dreher továbbra is a cég portfóliójában marad.
A világ legnagyobb sörgyártói egyesülnekAz elmúlt években igencsak megszaporodtak a söripari felvásárlások, az AB InBev és a SABMiller egyesüléséhez hasonló mértékű üzletre azonban nem volt még példa, a világ legnagyobb sörgyártója, az AB InBev vásárolja meg a világ második számú gyártóját, a SABMillert. Az egyesüléssel olyan márkák kerülnek egy cég alá, mint...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 543 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái