Előfizetői tartalom

Globális támadás az Uber ellen

Portfolio
Amikor közösségitaxi-szolgáltatókra gondolunk, azonnal az Uber ugrik be, hiszen ez az egyik legnépszerűbb ilyen cég Európában. A hasonló cégek közül az Uberrel kapcsolatban lát napvilágot a legtöbb hír is, hogy éppen milyen finanszírozáshoz jutott a cég, mekkora az aktuális értéke. Azonban érdemes tudni, hogy világszerte több ilyen profilú vállalat is működik, ezekről jellemzően kevesebbet hallunk, most azonban hirtelen nagy nyilvánosságot kaptak, hiszen összefognak az Uber ellen.

Nem az Uber az egyetlenAz Uber jelenlegi értéke 50 milliárd dollár körül van, azonban ha igazak a legfrissebb hírek, újabb forráshoz jut a cég, amivel már 62,5 milliárd dollárt is érhet. Azonban más közösségitaxi-szolgáltatást nyújtó cégek is nagyra nőttek az elmúlt időszakban, ezek közé tartozik a 15 milliárd dollár értékű Didi Kuaidi, amelynek legfontosabb piaca Kína...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés