Előfizetői tartalom

A sivatagba vagy a tengerpartra, esetleg fesztiválokra szánják? - Citroën E-Mehari

Hámor Iván
A legújabb autóipari trendek azt mutatják, hogy az egyes autógyárak - márkák - kezdenek visszatérni a hosszú évtizedeken át követett irányukhoz, és az ezredforduló környéki "újragondolásuk" helyett az eredeti értékeiket és stílusukat viszik tovább a jövőben is. Ez nem zárja ki a legmodernebb, leginkább környezetkímélő technológiák beépítését, amire az elektromos autózásban régóta jelen levő Citroën (pl. Saxo Electric) az E-Meharival is bizonyít.

A Citroën Mehari elsősorban a Földközi tenger partvidékén - az északi, európai és a déli, afrikai oldalon egyaránt -, valamit az észak-afrikai országok belsőbb területein is közkedvelt autó volt. Puha műanyag, anyagában színezett borítása nem csak a kisebb, hanem a nagyobb behatásokat is jól viselte, majd visszaugrott eredeti helyzetébe, ezen kívül a rendkívül egyszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés