Előfizetői tartalom

Ki ne hagyd jövőre a The Walking Dead-részvényt!

Portfolio
Közeleg az év vége, így a Barron's pénzügyi magazin ismét összegyűjtötte a kedvenc amerikai részvényeit az újévre vonatkozóan, amelyekben jó befektetési sztorit lát. Köztük van az Apple, de a népszerű horrorsorozat, a The Walking Dead forgalmazója, az AMC Networks is helyet kapott a listán. Aki légitársaságot, gyógyszergyártót, vagy autógyártót venne, az is tud innen válogatni.

2015 nem sikerült túl fényesen eddig az amerikai részvénypiacoknak, egyelőre nem úgy néz ki, hogy az amerikai indexek különösebb emelkedéssel zárják az évet, de 2016 jobb lehet - véli a Barron's pénzügyi magazin. Az utóbbi félévben csökkent az amerikai vállalatok összesített profitja, elsősorban az olajár lejtmenete miatt. Ha az energiaszektor számaitól tisztítjuk az eredményeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés