Előfizetői tartalom

A DTM-ben ellenfelek, a közúton partnerek

Portfolio
A három nagy német prémium autómárka gyártója, az Audi AG, a BMW Group és a Daimler AG - miközben a versenypályákon, köztük 2016-ban ismét a Hungaroringen is ádáz ellenfelei a DTM-ben - véglegesítette a Nokia HERE digitális helymeghatározó és navigációs szolgáltatás közös felhasználására vonatkozó együttműködési megállapodást. Az úttörő partnerség az intelligens közlekedés technológiai alapjait fekteti le, minden korábbinál biztonságosabb mobilitást garantálva.

Valós idejű, intelligens térképhálózat, helyszín-alapú szolgáltatások és nagymértékben automatizált járművezetés: a holnap mobilitása a digitalizált világ innovációjában rejlik, amelyhez a Nokia HERE digitális helymeghatározó és navigációs szolgáltatása adja a legfejlettebb, globálisan kiterjesztett technológiát. A HERE növekvő térnyerése a részletes térképek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés