Előfizetői tartalom

Ettől is Porsche a Porsche (x)

Portfolio
A Porsche név Magyarországon is a legjobban csengő márkanevek közé tartozik, de a járműkereskedelemben és a hozzá kapcsolódó vevőszolgálati háttér tekintetében sokáig nem volt egyértelmű, hogy mit is takar. Az immár 25 éve Magyarországon is jelen lévő márkát 2009-től a Porsche Inter Auto Hungaria képviseli, és ekkor nyílt meg a Porsche komplexuma is a Szerémi úton Porsche Centrum Budapest néven.

A Porsche sokak számára még mindig a klasszikus sportkocsit jelenti, de ma ennél jóval többet takar. Magyarországon hogyan, és mikor jelent meg a márka? A Porsche márka Magyarországon már több mint 20 éve van jelen, azonban az értékesítés és szerviz méltó helyszínét 2009-ben kapta meg, mikorra megépült a Porsche Centrum Budapest a stuttgarti központ építészeti arculati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés