Előfizetői tartalom

Ilyen az év autója, amikor az ár is számít

Portfolio
A világ számos táján sok "Év autója" díjat ítélnek oda különböző szempontok alapján, de az eddig a kelet-európai, illetve más fejlődő piacokra fókuszáló, 2001-ben létrehozott - független - Autobest szervezet nem csak magukat a tárgyakat vizsgálja, hanem pl. az árukat, illetve ár/érték arányulat is. Az általuk a 2016-os év legjobbjának, az "Autobest 2016" díj nyertesének a FIAT Tipo-t tartották.

A 26 európai országot (és ezzel a földrész lakosságának 91 százalékát) képviselő 26 autós újságíróból álló zsűri összesen 1492 pontot adott a Fiat Tipónak. Az értékelés 13 különböző szempont szerint zajlott, beleértve a formatervet, a komfortot, az üzemeltetés költséghatékony voltát, a vezethetőséget, a vételárat, a szervizhálózatot, az alkatrész-ellátást...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés