Előfizetői tartalom

Mindent letarol a Lada, mert 2 millió alatt indul!

Hámor Iván
Nem egész egy évnyi előkészítő munka után - az eredetileg tervezett, szimbolikusnak is tekinthető november 7-e helyett december 16-án - hivatalosan is piacra lépett Magyarországon és vele az Európai Unióban a megújult Lada. Az orosz gyártó nem - csak - a régről megmaradt technológiát (a 4x4 esetében) mentette át, hanem a Renault támogatását élvezve vadonatúj, minden tekintetben korszerű autót is alkotott. A belépőmodell a Granta Standard lesz, ára 1,999 millió Ft.

A Lada megújulási folyamata nem olyan gyors, mint bő 25 éve a Skodáé, és 10 éve a Daciáé, de a sikere hasonlíthat hozzájuk. Ennek nem csak az óriási méretű orosz piac lehet az oka, hanem a jövő évi bevezetésekor a Vesta is. A márka legújabb és kétség kívül leginkább várt modellje már két éve rója köreit a WTCC (túraautó világbajnokság) futamain, és hamarosan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés