Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a hibrid Hyundai

Hámor Iván
Ambiciózus tervekkel érkezett a Hyundai a felső-középkategóriába az i40-nem, melyből először a kombi változat mutatkozott be, és csak később a 4-ajtós. A flottavásárlókért vívott harcban a kezdeti lendület kicsit lanyhult, de a márka kétségkívül releváns szereplőjévé vált a piac eme szegmensének. Az utódmodellre nem kell már sokat várni, 2016-ban érkezik, és nem csak, hogy hibrid lesz belőle, hanem, plug-in és tisztán elektromos változat is.

Sok cég az autóparkjára is egyfajta kommunikációs eszközként, üzenet közvetítő tárgyként tekint, és annak megfelelően választanak, hogy a vállalat alapvető filozófiájával egyező képet mutassanak az autók is - nem csak formájukat tekintve. A környezettudatosságot szem előtt tartó vállalkozások - és főleg a vezetőik, hiszen az Ioniq nekik készül - 2016-tól a Hyundai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés