Előfizetői tartalom

Állami támogatásokkal pörgetnék fel az autópiacot

Portfolio
Az orosz kormány 20 milliárd rubellel, durván 275 millió dollárral kívánja támogatni az új autó eladásokat 2016 első félévében - jelentette be Gyenyisz Maturov orosz ipari és kereskedelmi miniszter. A lépésre nagy szükség van, ugyanis az ország autópiaca gyakorlatilag összeomlott. De nem csak Oroszországban támogatja az állam közvetlenül az autóeladásokat, Kínában is nagy erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy segítsék az ország gazdasága szempontjából kiemelten fontos autóipart.

Kiterjesztik a roncsautó-programotAz orosz autópiacot és autógyártást támogató program már tavaly elkezdődött, a mostani bejelentés a korábbi roncsautó-program kiterjesztése. Az akcióban azok vehetnek részt, illetve azok jogosultak a vásárlási kedvezményre, akik 6 évesnél idősebb járművüket cserélik újra. A támogatásra nagy szükség van, ugyanis az ország autópiaca...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés