Előfizetői tartalom

Itt a tél, így lehet beindítani az autókat

Hámor Iván
Semmi meglepő nincs abban, hogy január első napjaiban a hőmérők erősen a negatív tartományban mutatnak - a Celsius skálán -, de az autósok számára ez így is tud kellemetlenséget okozni. Ahhoz, hogy valóban megmutassa a frissen beszerzett - új - téligumi a tudását el is kell tudni indulni, de a fagyos hajnalokon, reggeleken ez sem mindig egyszerű.

Hiába mantrázza minden érintett, lobbista, vagy csak tapasztalattal rendelkező a téli felkészítés fontosságát, sokan csak első valóban téli napok beköszöntével ismerik fel ennek jelentőségét. Ilyenkor a bosszankodás mellett már kár a megelőzésen gondolkodni, a cselekedni kell! Már az autóba való bejutás sem mindig egyszerű. A mai távirányítós zárak korában a hagyományos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés