Előfizetői tartalom

Csak teper és teper - Honda Civic Type R

Hámor Iván
Közel öt évet kellett várni arra, hogy a Honda kínálatában újra legyen legalább egy Type R, olyan modell, ami nagyban hozzájárult a márkáról kialakult képhez, imázshoz. A Civic kilencedik generációjának csúcsváltozata megérte a várakozást, amit az első, Szlovákia Ringen szerzett tapasztalatok is megerősítettek. A versenypálya azonban nagyon más, mint a közutak, de most az utóbbiakon is bizonyíthatott a japán eredetű, de Angliában készülő autó.

Itthon ez is cégautó lesz. A magyarországi újautó piac sajátossága, hogy a máshol szinte kizárólag magánszemélyek által, sokszor csak hobbi célra vásárolt autók nálunk cégautóként kerülnek be a nyilvántartásokba. Ez a helyzet a Honda Civic Type R-rel is, mely inkább csak feltörekvő start-up-ok, illetve egyes gazdasági szektorokban tevékenységet végző cégek esetében...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés