Előfizetői tartalom

Ilyen lehet a világ legdrágább magánrepülőin utazni

Portfolio
A repülésről bizonyára nem sok embernek a luxus jut eszébe első körben, főleg ha gyakran utazott diszkont légitársaságok zsúfolt gépein. Bár "kicsit" többet kell spórolni, mint egy fapados repülőjegyre, de azért van más lehetőség is: a Business Insider most összegyűjtötte a világ legdrágább magángépeinek listáját. Megmutatjuk, hogy néznek ki belülről ezek a gépek.

Cessna Citation LongitudeA Cessna luxusrepülőgépén 12 ember fér el kényelmesen, egy ilyen magángéphez már 26 millió dollárért, vagyis 7,5 milliárd forintért hozzá lehet jutni. AirbusAz Airbus nem csak az utasszállító repülőgépek terén a világ egyik legnagyobb gyártója, de a magángépek tekintetében is. Többféle kis luxusgépet is kínál 72 millió dollár és 110 millió...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés