Előfizetői tartalom

Ezt az ábrát nézd meg, mielőtt kiszórod a részvényeid!

Portfolio
Nagyon nehéz évkezdeten vannak túl a tőzsdék, mielőtt azonban kiszórnánk részvényeinket, érdemes kicsit visszatekinteni a múltba. A BMO nevű befektetőcég szerint a most látott megingás beleillik a múltbeli bika piacok során tapasztalt folyamatokba, így azok, akik hosszútávon gondolkodnak, most is kedvező várható hozamok mellett fektethetnek be - írja a Business Insider.

Nem feltétlen kell még kiszórni a részvényeketIgen kemény napokon vannak túl a globális tőkepiacok, a múlt hét során az S&P 500 index 6 százalékot esett. A befektetők aggodalma ezek alapján indokoltnak tűnhet, még azonban mielőtt bárki rögtön kiszórna minden részvényt, érdemes lehet néhány pillanatra felidézni a múltat. A BMO nevű befektetőcég pénteken küldött...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés