Előfizetői tartalom

30 dollár alatt volt az olaj árfolyama

Portfolio
Kedd délutánig még úgy tűnt, hogy képes talpra állni az olaj árfolyama, azonban az amerikai kereskedésben érkezett a kijózanodás és egyúttal az új 12 éves mélypont az olaj árfolyamában. Később a 30 dolláros szint alá is leszúrt a kurzus. Ha ez a helyzet tartósan fennmarad, akkor azzal Magyarország jól járhat a jelenlegi felállás szerint.

Itt az új mélypontTovább tart az olaj vesszőfutása: kedden az amerikai kereskedés kezdetén a WTI típusú nyersanyag hordónkénti ára 31,20 dollár alatt is volt, amire 2003 óta nem volt példa. A Brent típusú olaj kurzusa közben 30,65 dolláron is járt.Majd európai idő szerint este 8 óra környékén a 30 dolláros szint is elesett a februári határidős WTI olaj árfolyma esetében....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés