Előfizetői tartalom

Visszavett a végére a vad tempóból Amerika

Portfolio
Csütörtök délután hirtelen jelentősen, mintegy 2,5%-kal ugrott a nemzetközi vezető olajfajták árfolyama különösebb hír nélkül a megelőző napok nagy esése után, és ez a mozgás a vezető részvényindexekben is határozott emelkedést váltott ki. Később már az olaj visszasüllyedése mellett is tovább tudtak emelkedni az amerikai részvényindexek, igaz a záráshoz közeledve legörbülés látszott. Összességében azonban a nyersanyag szektor vezetésével 1,5-2,0% körüli emelkedéssel zárták a napot a vezető amerikai indexek a szerdai csúnya esés után.

2016. január 14. 22:11 Megosztás Visszavett a végére a vad tempóból Amerika A napközben elért lokális csúcsokhoz képest közel 1%-kal alacsonyabban, de a szerdai zárószintekhez képest így is 1,5-2,0%-kal magasabban zártak ma a vezető amerikai részvényindexek....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés