Előfizetői tartalom

Ekkora meglepetésre senki nem számított - Mindent vettek, ami gurul

Portfolio
Tavaly minden várakozást felülmúlt az európai autópiac teljesítménye, az eladások ugyanis rohamtempóban bővültek több tényező együttes hatására. Az autógyártók között nem volt olyan, amelyik ne adott volna el több autót, mint egy évvel korábban és a meghatározó autópiacokon is érdemi fellendüléseket láthattunk. Ugyanakkor a válság előtti szintektől még messze járunk és a befektetők is inkább az egyre nehezebb működési környezetre koncentrálnak, ami meg is látszik az autógyártók árfolyamán.

Ekkora megugrásra nem számított senkiEurópa bomba meglepetést okozott a piaci szereplőknek, az újautó értékesítések (amikor személyautó értékesítésről vagy eladásról írunk minden esetben az újautó-regisztrációt értjük ez alatt) száma ugyanis több mint 1,1 millió darab volt decemberben, ami 16,6 százalékos bővülést jelentett az ACEA legfrissebb statisztikái szerint....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés