Előfizetői tartalom

Ritkaság marad a DS3

Hámor Iván
Hiába mutatkozik a világ többi részén releváns kereslet az inkább megjelenésük, mintsem praktikusságuk miatt népszerű autókra, hazai piac még mindig nem tudta elfogadni az ilyen modelleket. Ezek közé tartozik a DS márka is, mely immár teljesen elkülönül a Citroëntől. A DS3-as a legidősebb közülük, most érett meg a felújításra.

2015-ben mindössze három DS került Magyarországon forgalomba, de ennek adminisztratív okai vannak. A valóságban - még Citroën névvel a dokumentumaikban - további 28 ilyen autó érkezett az országba, de ezzel is csak a 35. helyen végzett volna a márkák rangsorában. A DS3 öt éves pályafutást követően érett meg a kis mértékű átalakításra, mely nem meglepő módon leginkább...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés