Előfizetői tartalom

Ők a leggazdagabb nők a Szilícium-Völgyben

Portfolio
Sok milliárdost adott az elmúlt évtizedekben a Szilícium-Völgy a világnak. Úgy tűnik, hogy ha valaki saját erőből szeretne meggazdagodni, akkor a technológia szektorban érdemes szerencsét próbálni. Ez nem csak a férfiakra, de a nőkre is igaz. A Forbes listája alapján Amerika 50 leggazdagabb nőjének ötöde kapcsolódik az iparághoz, vagy alapítóként, vagy pedig kulcsfontosságú vezetőként. Íme a leggazdagabbak közöttük.

A YouTube és a Yahoo vezetője a listán. 11. Susan WojcickiA YouTube vezérigazgatójaként tevékenykedő 46 éves hölgy vagyona 300 millió dollárra rúg.Forrás: Europress / Getty10. Adi TatarkoA lakberendezési oldal, a Houzz alapítója és vezérigazgatója 42 évesen szintén 300 millió dolláros vagyonnal büszkélkedhet.Forrás: Europress / Getty9. Marissa MayerMostanában rájár a rúd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés