Előfizetői tartalom

A méret a lényeg - A nagyvasak népszerűsége töretlen

Portfolio
A Ford erős negyedik negyedéves számokkal rukkolt elő, az üzemanyagárak esésének köszönhetően nagyon pörögtek ugyanis Amerikában az eladásaik. Külön szerencse, hogy a magasabb haszonkulccsal eladható pick-up modelljeik is nagyon kapósak volt, így könnyen múlták felül az elemzői várakozásokat. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a menedzsment szerint tovább lehet fokozni a nyereségességeket idén.

Nagyon erős negyedéve volt a FordnakA Ford Motor 40,3 milliárd dolláros árbevételt ért el a negyedik negyedév során, ami meghaladta az elemzői várakozásokat. A cégcsoport üzemi eredménye 2,45 milliárd dollár volt a negyedév során, míg a nettó eredménysoron 1,9 milliárd dolláros érték született. Utóbbi 58 centes egy részvényre jutó nyereséget jelentett, amivel az amerikai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés