Előfizetői tartalom

Egy nő, aki bátor húzásaival alaposan felforgathatja a férfiak játszóterét

Mary Barra 34 év kemény munkáját követően lehetőséget kapott arra, hogy a General Motors élén bizonyítson egy olyan időszakban, amikor az autógyártó történetének legnagyobb visszahívási botrányának kellős közepén járt. Barra azonban nem rettent meg, tudatos építkezéssel és bátor húzásokkal egy olyan vállalatot épített fel, ami úttörő módon egyszerre lovagolná meg az elektromos- és önvezető autózás, valamint a car-sharing kínálta lehetőségeket. Ezzel pedig alaposan felforgathat egy olyan iparágat, amit hagyományosan a férfiak irányítanak.

Járműipar 2016 A világgazdasági kilátások és hatásuk a hazai járműipar versenyképességére bőven tartogat kihívásokat az OEM vállalatok, rendszerintegrátorok, technológia beszállítók és alapanyaggyártók számára. Ezek kerülnek terítékre a Portfolio és a Magyar Gépjárműipari Egyesület közös autóipari konferenciáján, melyre meghatározó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés