Előfizetői tartalom

Ez lehet a TEK új autója - Skoda Vision S

Portfolio
Sok kritikát kapott a TEK, hogy miért nagyon drága Audi Q7-esekkel vonulnak ki egy-egy bevetésre, de való igaz, a kommandósok teljes felszerelésükbe öltözve kisebb autóban nem nagyon férnének el. De hogy az adófizetők pénzét ne "luxusautókra" kelljen költeni, a VW konszern a cégcsoport "diszkont" márkája számára is engedélyezte egy SUV elkészítését. Megközelítőleg úgy fog kinézni, mint a Vision S koncepció.

Nem az a meglepő, hogy belép, hanem az, hogy csak most a Skoda a SUV-modellek piacára. A márciusi Genfi Autószalonon leplezik majd le Skoda Vision S tanulmányát, ami megmutatja, milyen is lehet a jól bevált technika, Skoda köntösben.A közel 5 méteres, egésze pontosan 4,70 méteres hosszúságával és 1,91 méteres szélességével az 1,68 méter magas tanulmányautó hozza azokat a formai...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés