Előfizetői tartalom

Már nem az Apple a világ legértékesebb cége!

Portfolio
Örömmel fogadták a befektetők a Google anyavállalata, az Alphabet tegnap esti gyorsjelentését, a zárás utáni kereskedésben 5 százalékos pluszba ugrott az árfolyam. Ezzel a társaság piaci kapitalizáció alapján lenyomta az Apple-t, amire hat éve nem volt példa, és ezzel a világ legértékesebb cége lett (bár ez csak akkor lesz hivatalos, ha a rendes kereskedés során is megtörténik ma).

A vártnál jobb negyedéves számokat közölt a Google anyavállalata, az Alphabet tegnap, a zárás után közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésében. Az online hirdetési bevételek tovább szárnyaltak, ennek köszönhetően a társaság bevételei 18 százalékkal nőttek, 21,33 milliárd dollárra. Az elemzők 20,8 milliárd dolláros bevételt vártak. A nettó eredmény szintjén...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés