Előfizetői tartalom

Ezek az autók biztosan ott lesznek Genfben

Hámor Iván
Ugyan nem az első - hiszen New York, Detroit, de Bécs is megelőzi - az évben a genfi autószalon, de európai viszonylatban minden bizonnyal a legjelentősebb az év első felében. Így van ez már idén a 86. alkalommal, most március 3. és 13. között. Az esemény jelentőségét növeli, hogy immár keretein belül hirdetik ki Az Év autója díj nyertesét is, melyért még hét modell van versenyben.

Ahogy az más kiállítások előtt is lenni szokott, a gyárak, ha nem is minden újdonságukról, de bizonyos modelljeikről már a kiállítás előtt közzétesznek minden, vagy legalább rész információkat. A Portfolio most ezeket gyűjtötte egy csokorba. BMW A Portfolio-n is részletesen bemutatott M760Li xDrive mellett a bajorok standján a luxuslimuzin további változatai is megtalálhatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés