FONTOS Óraátállítás 2024: kezdődik a nyári időszámítás
 
Előfizetői tartalom

Tetőzik az influenzajárvány? Az internetezők szerint igen

Webbeteg.hu
Az elmúlt hetekben drasztikusan emelkedett az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz fordulók száma, az év ötödik hetében például 73 százalékkal több (mintegy 31600) beteget regisztráltak az influenzafigyelő-szolgálatban részt vevő orvosok, mint az azt megelőző héten - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK). A Webbeteg.hu-ra érkező keresések alapján azonban úgy tűnik, hogy múlt héten tetőzhetett az influenzajárvány terjedése hazánkban.

A cikk a Webbeteg.hu szakmai közreműködésével jött létre. A jelenlegi legfrissebb rendelkezésre álló adatok az 5. heti összesítés eredményei, mivel a hivatalos statisztikák - az adatszolgáltatás és az összesítés időigénye miatt - mindig némi lemaradásban vannak az aktuális dátumhoz képest. Sokan kutatnak orvosi-egészségügyi információk után a világhálón, napi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés