Előfizetői tartalom

Tíz őrült ötlet, ami teljesen megváltoztathatja az emberek életét

Portfolio
A legtöbben úgy ismerik a Google-t, mint a világ első számú internetes keresőjét, de nagyon sok forradalmi projekten dolgozik még a cég. Az önvezető autóját már egy ideje teszteli, de közben keresi az öregedés ellenszerét, napelemes drónokat fejleszt, hogy a világ minden zugába jusson internet és olyan kontaktlencsén dolgozik, ami figyelmeztet, ha túl magas a vércukrod. A Marketwatch most a Google 10 legvadabb fejlesztését gyűjtötte össze.

A Liftware kanálEz a speciális kanál az olyanoknak segít, akik kézremegéstől szenvednek (például Parkinson-kór miatt). A Liftware kanalának segítségével úgy étkezhetnek, hogy nem lötyögtetik ki az ételt. Egy stabilizátor van a kanálban, érzékelőkkel felszerelve. A fejlesztő céget 2014-ben vásárolta fel a Google és most anyacége, az Alphabet Google X nevű leányvállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés