Előfizetői tartalom

Itt van a Samsung új csúcstelefonja!

Portfolio
Javában tart az év legfontosabb mobilos eseménye, a Mobile World Congress Barcelonában, amin a nagy mobilgyártók sorra mutatják be készülékeiket. A Huawei merész terveket közölt, mégpedig hogy néhány éven belül le fogja nyomi az Apple-t és a Samsungot is az okostelefonok piacán. Az Apple szokás szerint nem képviselteti magát a kiállításon, viszont a Facebook alapítója, Mark Zuckerberg tiszteletét tette a Samsung eseményén.

LG: jön a G5!Az LG legújabb okostelefonjával szakított a hagyományokkal. Az LG G5 különlegessége, hogy az első moduláris telefon a világon. Ez azt jelenti, hogy kivehető az akkumulátor és a helyére különböző kiegészítők helyezhetők be, amivel digitális kamerává, vagy egy hordozható zenelejátszóvá alakítja az okostelefont. A másik nagy változás a G-sorozat előző tagjaihoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés