Előfizetői tartalom

Bánki Erik: Péterfalvi elfogadhatónak tartja a postatörvény módosítását

MTI
Elfogadhatónak, a jogszabályokkal összhangban lévőnek tartja Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a parlament előtt fekvő postatörvény-javaslathoz benyújtott, az adatkiadás korlátozását pontosító fideszes módosító indítványt - közölte a változtatást kezdeményező Bánki Erik, a gazdasági bizottság kormánypárti elnöke kedden az MTI-vel.

Bánki Erik indítványa alapján az egyetemes postai szolgáltatásnál - amelynél közpénzről van szó - nem változna az adatszolgáltatási kötelezettség. Erről itt írtunk részletesen:Kapcsolódó cikkünk2016.02.18Benyújtották a Postatörvény módosításátAz adatkiadást a liberalizált piacon nyújtott postai tevékenységre vonatkozóan lehetne korlátozni, ami mögött nem áll...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés