Előfizetői tartalom

Így uralkodik el a félelem a világban

Portfolio
Az elmúlt hónapokban tapintható volt a feszültség a tőkepiacokon, a részvényeknél és az árupiaci termékeknél is nagy csapkodást láthattunk. Az alábbiakban azt néztük meg, hogy különböző termékekben milyen mértékben emelkedett meg a volatilitás, ez mit jelent az utóbbi évek viszonylatában nézve, illetve kitértünk arra is, hogy mire számíthatunk mindezek alapján.

Nő az idegesség a piacokonAz idei év meglehetősen hektikusan alakult eddig a tőkepiacokon, nagy volt a csapkodás a részvény és az árupiacokon is, a befektetőket láthatóan felkavarták a kínai gazdaság lassulását alátámasztó újabb adatközlések, valamint bizonytalanságot kelthetett a jelenleg is masszív, és egyelőre enyhülni nem igazán akaró olajpiaci túlkínálat is. Az...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés