Előfizetői tartalom

Megvan a bérmegállapodás a MÁV-nál

Portfolio
Az alapbéremelés mértékéről folytatott kollektív munkaügyi tárgyaláson a vasutas szakszervezetek többsége elfogadta és aláírta a MÁV-csoport ajánlatát. A vasútvállalat a rendelkezésére álló források terhére átlagosan 3 százalékos alapbérfejlesztést hajt végre január 1-jei visszamenőleges hatállyal azon munkavállalók körében, akiknek alapbére nem haladja meg a 350 ezer forintot.

A MÁV-csoport az önkéntes nyugdíjpénztári tagsággal rendelkezők számára az alapbér további 0,5%-át (így már összesen 2,5%-át) kitevő önkéntes nyugdíjpénztári tagdíj kiegészítést is nyújt. A vasúttársaság vezetősége saját hatáskörben, a tulajdonossal egyeztetett módon, az üzleti tervek átvizsgálását követően alakította ki az érdekképviseletekkel ismertetett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés