Előfizetői tartalom

Nagyot zuhan idén a Telekom bevétele

A Magyar Telekom vezetői a múlt héten tették közzé a várakozásaikat 2016-ra és 2017-re, az elemzők és a befektetők örültek az előrejelzéseknek, pedig azok akár 76 milliárd forinttal alacsonyabb bevételről szóltak. Hogy lehet ez? A megfejtés egyrészt az, hogy a Telekom összebútorozott a MET-tel, és idén januártól már a két cég által létrehozott vegyesvállalat szolgálja ki a Telekom üzleti energia ügyfeleit, másrészt a bázishatás is erős.

Drasztikusan visszaesik a bevételA Magyar Telekom árbevétele tavaly 656 milliárd forint volt, idén viszont 580-590 milliárd forinttal számol a menedzsment. Az alábbiakban összefoglaltuk, mi okozza a visszaesését.Minden olyan szépen indult...A Magyar Telekom 2010 második negyedévében kezdte meg a lakossági és a vállalati ügyfeleinek az áram- és gázszolgáltatást, amely igazi sikersztorinak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés