FONTOS Mennyire drága a tankolás Magyarországon?
 
Előfizetői tartalom

SUV-ból sosem elég - Audi Q2

Hámor Iván
Amelyik autógyártónak eddig nem volt, már annak is van. Amelyiknek több is volt eddig, annak még több SUV kategóriás autója lesz a jövőben. Az Audi Genfben a Q2-t mutatta be, amihez nem csak a formai és műszaki terveket kellett elkészítenie, hanem a nevet is meg kellett vásárolja az FCA csoporttól, ugyanis korábban ezt az Alfa Romeo használta.

Lassan már az egészen kicsi, városi autókból is lesz terepjárónak kinéző, vagy legalábbis azokra hasonlítani akaró kivitel, legalábbis a trend ebbe az irányba mutat. Ahogy a Ford az EcoSportot, úgy az Audi a Q2-t pozicionálja az eddigi modelljei alá. Hogy mennyire nem a külseje - ami 4,19 méter hosszú, 1,79 széles és 1,51 magas - által sugallt funkcionalitás a fontos egy ilyen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés